06-13045086
info@metascope.nl

Nieuwsbericht

MetaScope nieuws over online sales support software.

MetaScope en ACV Assen

Hoofdklasse voetbal vraagt om verdere professionalisering op alle fronten!

Mede dankzij de ondersteuning van vele betrokken sponsoren weet ACV Assen al jarenlang op het hoogste niveau van het amateurvoetbal te presteren.Om naar de toekomst toe alle informatie rondom sponsoring overzichtelijk te houden en makkelijk overdraagbaar te maken voor onze vrijwilligers, heeft de sponsorcommissie besloten gebruik te gaan maken van de expertise van MetaScope.

MetaScope zorgt er voor, dat alle afspraken, die elk individueel lid van de sponsorcommissie met een sponsor maakt, centraal worden vastgelegd, zodat alle informatie eenvoudig gedeeld kan worden. Daarnaast voorkomt een centrale database, dat gegevens op verschillende plaatsen worden bewaard en dat er verschillen in de actualiteit van gegevens gaan optreden.

ACV heeft de ambitie om ook de komende jaren in de top van het amateurvoetbal te blijven spelen en daarbij hoort vanzelfsprekend het professioneel functioneren van de sponsorcommissies, waarbij sponsorzaken op ieder willekeurig moment helder en foutloos kunnen worden overgedragen. Een professioneel werkende sponsorcommissie is een kritische succesfactor en dus onmisbaar voor een gezonde bedrijfsvoering van een club met ambitie.

Grip op relaties en contracten

MetaScope heeft haar kennis ingebracht en heeft in samenwerking met de leden van de sponsorcommissie alle informatie geïnventariseerd en geregistreerd in één online database. Het inzicht in afspraken rondom relaties, contactpersonen en contracten is daardoor enorm toegenomen.

Fundament voor sponsorbeleid

Met het gebruik van Metascope is de fundering gelegd om structureel en proactief de relatie met de sponsoren te onderhouden en hen periodiek via mailingen vanuit MetaScope te informeren over de sportieve stand van zaken!

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in MetaScope? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met MetaScope via ons contactformulier of bel met (0592) 46 02 14.